Mennesker

Mennesker har ingen specielle krav til farver eller kostume. De går normalt klædt i simpelt bondetøj fra middelalderen.

Mennesker er en af de yngste racer og de kan slet ikke ses så lang tilbage i tiden, som elverne og troldene. Mennesker lever et meget kortere liv end trolde og elvere. Men de har en drivkraft efter udvikling og et ønske om magt og rigdom, som hverken trolde eller elvere har. Oveni får menneskerne mange flere børn. Dette gør at menneskernes indflydelse på verden bliver større og større. Samtidig med at der kommer flere og flere mennesker til og mennesker flytter ind på områder hvor de ikke var før. Dette har gjort, at der har opstået konflikter mellem mennesker og elver/trolde.

Menneskerne har mange forskellige personligheder og man kan ikke sige at alle mennesker har disse personligheds træk, nogle kan være impulsive, mens andre kan være eftertænksomme. Dog som sagt før, har mennesker en større lyst til rigdomme og magt. Man ser mange flere lykke jægere hos mennesker, eller folk der kun søger egen vinding.

Mennesker tilbeder guden Ina, som er lyset gud. Med lyset fjerner hun alt mørke. Ina er en retfærdig gud men også barsk. Alle som vender sig væk fra lyset skal slås ned.